Forside

Tilmeld dig årets LANDSSTÆVNE
26. til 27. oktober 2024 / Ishøj Kulturskole

 

Det er nu muligt at tilmelde sig Danske Harmonikaspilleres Landsstævne 2024. Landsstævnet løber i år af stablen i weekenden den 26. og 27. oktober 2024 på Ishøj Kulturskole.

I år er det muligt at tilmelde sig fem forskellige hold:

1. Hold for ensembler / Underviser: Frode Andersen
2. Orkestermusik (Niveau C) / Underviser: Ida Hartlev
3. Sammenspil (Niveau B) / Underviser: Ditte Lykke Bjarkmann
4. Verdensmusik / Underviser: Magnus Jonsson
5. Børn & unge / Underviser: Martin Krogh

Du kan læse mere om Landsstævnet 2024 her på hjemmesiden under menupunktet Arrangementer. Klik her og blev ledt direkte til siden.

Her på siden kan du finde oplysninger og informationer om harmonikalivet i Danmark. Hjemmesiden er specielt indrettet til at give vore læsere, abonnenter/medlemmer, annoncører og alle harmonikaspillere brugbare oplysninger om vores landsorganisation og informere om:

  • Seneste nyt
  • Arrangementer
  • Kurser
  • Nye tiltag fra bestyrelsen

Du kan på vores blog komme med forslag til forbedringer. Du kan komme med ros og ris.  Du kan stille “harmonika-spørgsmål” til bestyrelsen, som vi gerne besvarer, hvis vi kan.  Du kan direkte på hjemmesiden tilmelde dig som abonnent til vores medlemsblad eller som deltager i et af vore arrangementer.

Hvis du selv har en “harmonika” hjemmeside, som kan være interessant for andre, kan du rette henvendelse til “Danske Harmonikaspillere” via fanen “kontakt” og der anmode om, at få lagt et gratis link ind på vores hjemmeside.

Hvis du abonnerer på “Harmonikaspilleren”, kan du deltage i vores landsstævner, kurser, konkurrencer og øvrige arrangementer til nedsat pris.

Personligt medlemsskab
Det koster kr. 290,00 om året at abonnere på “Harmonikaspilleren”. Hvis du er folkepensionist, er prisen kr. 200,00, og hvis du er under 18 år, er prisen kr. 50,00 årlig. Bladet sendes direkte til din adresse.

Klubmedlemsskab
Harmonikaklubber, grupper og foreninger kan til et stærkt reduceret medlemsgebyr opnå et samlet medlemsskab af “Danske Harmonikaspillere”. Der tegnes ét ordinært medlemsskab til 
kr. 290,00. Herudover betales kr. 150,00 for hvert af klubbens tilmeldte medlemmer. Dog mindst tre medlemmer.

Vil du være med til at gøre vores forbund “Danske Harmonikaspillere” mere dynamisk og udadvendt? Du kan gøre en stor og betydningsfuld indsats ved at blive “lokalrepræsentant” – altså blive bestyrelsen forlængede arm i lokalområdet. Vi har hårdt brug for din hjælp. Læs nærmere her.
Hvis du har en relevant og aktuel begivenhed, som du gerne vil have omtalt under “arrangementer”, er du velkommen til at kontakte webmasteren.                                             
Husk det er ganske gratis

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement uden ekstra omkostninger.

Se et ældre eksemplar af:  
“HARMONIKASPILLEREN”

Du kan tegne dit abonnement her
Hvis du tegner abonnement, får du naturligvis straks tilsendt den nyeste udgave af “Harmonikaspilleren”