Vi søger lokalredaktører

Kære læsere!

For at gøre vores blad “Harmonikaspilleren” endnu mere attraktivt for vores medlemmer, vil vi forsøge at præsentere stof fra alle områder af landet. Vi vil stræbe efter, at alle egne bliver repræsenteret i bladet. 

Derfor søger vi et antal ildsjæle, som kan agere som “lokalredaktør”, og som vil påtage sig opgaven at samle relevant stof fra det lokalområde, som vedkommende har kendskab til. Du får naturligvis hjælp af vores hovedredaktør til at afgøre, om stoffet er velegnet til udgivelse i “Harmonikaspilleren”.

Vi er desværre ikke i stand til at aflønne dig kontant for din indsats, men som en erkendtlighed kan vi tilbyde dig gratis medlemskab af “Danske Harmonikaspillere”, så længe du er aktiv lokalredaktør.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, kan du kontakte bestyrelsen ved at sende en mail til formand Kaj Bertelsen eller kontakte bestyrelsen under fanen “kontakt”.  Du kan også skrive en kommentar i nedenstående kommentarfelt. I så fald vil din kommentar blive vist her på siden. Vi vil herefter kontakte dig for nærmere aftale.

Læs nærmere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *